Gratis geschenk v.a. €30 en gratis levering v.a. €50 in Benelux!
  • MENU
  • Inloggen
  • MIJN WINKELMANDJE    0
  • NL NL
    • NL NL
    • FR FR

Meet deze

Twee Toppers

Hilde Rutten, leidt BergHOFF Belgium met passie en precisie. Met haar scherpe focus en 'executive mindset', herkent ze nieuwe zakelijke kansen als een chef-kok de beste truffels. Ze combineert strategie en creativiteit tot een recept voor succes, en bewijst dat hard werken en plezier maken de sleutel zijn tot een geweldig team.

Daarnaast hebben we Rabin Houben, onze Commercieel Directeur. Rabin tovert elk gesprek om tot een sales opportunity, net zoals een chef-kok elk ingrediënt tot een meesterwerk maakt. Met zijn heldere visie en empathische vermogen, begrijpt hij onze klanten als geen ander.


Samen vormen Hilde en Rabin een onverslaanbaar business team. Ze veranderen uitdagingen in kansen en kansen in succesverhalen. Ze zijn de ware chefs van BergHOFF Belgium.


Power Trio

De ware heldinnen achter de schermen van onze operaties:
Manuela is de spil van BergHOFF Belgium, met een onfeilbaar talent voor het  stroomlijnen van onze dagelijkse activiteiten. Manuela krijgt het voor elkaar alsof het een kinderspel is. En dat allemaal terwijl ze de vlammen van onze operationele keuken laag houdt!


Niki, het eerste aanspreekpunt en gezicht van ons onthaal met een oor voor klanten en een hart voor oplossingen, zorgt ervoor dat elke vraag beantwoord wordt en elk probleem opgelost. Wat is haar geheime recept? Een vleugje geduld, een snufje empathie en een pure toewijding.

Claudia, onze onmisbare commerciële assistente en de drijvende kracht achter onze webshop, is de lijm die ons commerciële team bij elkaar houdt. Ze zorgt voor de coördinatie tussen sales, marketing en klantenservice en ziet toe op de vlotte werking van onze online aanwezigheid.

Ontdek de

Key Keepers

Kevin, kent de ins en outs van de sector als geen ander. Jarenlange ervaring? Check. Betrouwbaarheid waar je u tegen zegt? Dubbel check. Kevin gaat all-in om te zorgen dat onze klanten een service ervaren waar ze vrolijk van worden –  altijd met die kenmerkende Kevin-smile en een openheid die je meteen thuis doet voelen.  Net als onze hoogwaardige keukenproducten, bouwt Kevin relaties die even duurzaam zijn. In de keuken van onze zakelijke relaties, is hij de smaakmaker die elke samenwerking tot een succesrecept maakt.


En dan hebben we Jan, onze toegewijde merchandiser. Net als een meester-chef die met liefde en zorg zijn gerechten bereidt, houdt Jan onze productdisplays steeds up-to-date en op hun best. Zijn warme uitstraling weerspiegelt de passie en toewijding waarmee hij werkt.

Met hun passie, toewijding en warmte zorgen zij ervoor dat onze klanten zich altijd welkom en gewaardeerd voelen, elke keer als ze met ons in contact komen. Zij zijn de drijvende krachten die ons helpen om elke dag weer een uitstekende service te bieden en onze klanten HAPPY te maken.

Warehouse Whizzes

Eli, onze Magazijnmanager, runt ons magazijn als een topchef zijn keuken: georganiseerd en efficiënt. Geen doos ontsnapt aan zijn aandacht, geen product aan zijn tellen.


Aan zijn zijde vinden we Ahmet, onze voorraadprofessional. Als een sommelier die zijn wijnkelder kent, houdt Ahmet onze voorraden op peil en zorgt ervoor dat we altijd klaar zijn om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.


Samen zorgen ze ervoor dat onze BergHOFF-producten altijd op de juiste plek en tijd zijn, klaar om naar onze klanten verzonden te worden. Eli en Ahmet zijn de ongeziene heroes die de logistieke magie bij BergHOFF Belgium mogelijk maken.The Dynamic

Équipe Francophone

Maak kennis met Martine, David en Jarno, echte powerplayers binnen BergHOFF Belgium en de drijvende krachten achter onze aanwezigheid in Franstalig België!


Martine, met haar scherpe blik en bruisende enthousiasme, spot kansen net zoals een chef-kok de perfecte ingrediënten kiest. Ze verandert elke klantinteractie in een unieke kans, om met passie en expertise de beste opties te tonen.


Next up, David, onze laser-focused sales strateeg. Met de nauwkeurigheid van een chef tovert hij onze producten om tot aantrekkelijke pronkstukken. Zijn secret ingredients? Geduld, inzicht en een rotsvaste toewijding aan klanttevredenheid.

Jarno, de sportieve dynamo van de drie, combineert zijn rijke ervaring in de sector met de precisie van een chef. Elk project benadert hij met de finesse en strategie van een topkok, wat resulteert in excellente prestaties.

Netherlands Sales Force

Dit dynamische duo brengt de BergHOFF spirit tot in de keukens van onze Nederlandse klanten.


Martijn, kan als geen ander de essentie van onze producten vangen en doorgeven. Met het oog van een chef op de kleinste details, weet hij precies wat onze klanten nodig hebben. Zijn motto? “Goede pannen zijn als goede vrienden. Je hebt ze nodig in het leven!"


Leon, is de koning van relatiebeheer. Hij bouwt bruggen, geen muren, en zorgt voor sterke partnerships. Net als een sous-chef die zijn team motiveert, inspireert Leon onze klanten en partners met zijn passie en positieve energie. Martijn en Leon, een klasse-act van topniveau!
Sfeer

Guardian

Fatou, met haar ongelooflijke positieve vibes en warme glimlach, zorgt ervoor dat onze showroom en kantoren altijd 'spic and span' zijn. Maar haar magic gaat veel verder dan dat. Ze creëert een sfeer waarin iedereen zich relaxed en 'at ease' voelt, net als de warmte van een perfect bereide maaltijd.

Ze verrijkt onze ruimtes met haar zorgzame aandacht, net zoals de subtiele kruiden die een gerecht tot leven brengen. Met haar hart van goud en haar stralende lach is Fatou onze onmisbare ster.


Ze is ook onze positiviteits-chef, die ervoor zorgt dat BergHOFF Belgium altijd een plek is waar je je thuis voelt. En dat maakt haar ongetwijfeld TOP!"BergHOFF Belgium: een krachtige blend van liefde voor kookgerei en know-how. Al ruim drie decennia serveren we onze klanten een 'gourmet experience' vol toewijding en professionalisme. Wij zijn meer dan een bedrijf, wij zijn een familie."

Hilde Rutten

Managing Director