Gratis geschenk v.a. €30 en gratis levering v.a. €50 in Benelux!
  • MENU
  • Inloggen
  • MIJN WINKELMANDJE    0
  • NL NL
    • NL NL
    • FR FR
Originele en duurzame eindejaarsgeschenken voor bedrijven - Ontdek de gepersonaliseerde GiftBox van BergHOFF Belgium, gecreëerd voor TRIXXO, het grootste autonome dienstenchequebedrijf van België.

Case Study: eindejaarsgeschenk voor 10.000 medewerkers

Wie is TRIXXO?

De TRIXXO Groep is sterk in huishoudhulp en uitzendwerk. Dagelijks zet de groep meer dan 10.000 mensen aan het werk.


TRIXXO werd in 2005 opgericht door ondernemer Luc Jeurissen, vlak nadat het systeem van dienstencheques in België werd ingevoerd. Het bedrijf begon als een dienstenchequebedrijf onder de naam Work@Home in Hoeselt (Limburg) en opende al snel meerdere kantoren in omliggende gemeenten. 


In de daaropvolgende jaren werden er verschillende overnames gedaan, waaronder de overname van een dienstenchequekantoor dat zich ook focuste op uitzendarbeid. Interim@Work was een feit. De groei in de interimsector verliep snel. Onder meer dankzij het sterke kantorennetwerk van dienstencheques en het ondernemerschap van Luc Jeurissen. 


In 2016 worden de krachten van Work@Home en Interim@Work gebundeld onder de naam TRIXXO. Dankzij de vele overnames die de groep vanaf dat moment blijft doen, telt TRIXXO in 2022 meer dan 10.000 medewerkers. Zo wordt het het grootste autonome dienstenchequebedrijf van België en zijn er inmiddels meer dan 200 kantoren in België en Nederland.


TRIXXO - Het grootste autonome dienstenchequebedrijf van België met meer dan 10.000 medewerkers. Ontdek hoe BergHOFF Belgium hen hielp met een origineel en duurzaam eindejaarsgeschenk en laat ons u helpen bij uw incentives, relatieschenken, kerstpakketten en eindejaarsgeschenken voor bedrijven.
TRIXXO en BergHOFF Belgium - Een geslaagde samenwerking voor originele en gepersonaliseerde eindejaarsgeschenken. Ontdek de case study en hoe onze GiftBox bijdroeg aan de merkbeleving van TRIXXO.

The Case

In 2022 benaderde TRIXXO BergHOFF Belgium met een uitdaging: het vinden van een origineel eindejaarsgeschenk om hun 10.000 medewerkers te bedanken voor hun inzet. 


Het BergHOFF Belgium team ging aan de slag en stelde een gepersonaliseerde GiftBox voor in de huisstijl van TRIXXO. Het resultaat was een mooi gevulde GiftBox die niet alleen aan alle verwachtingen voldeed, maar ook bijdroeg aan de merkbeleving van TRIXXO. 


In deze case study zullen we dieper ingaan op het proces en de resultaten van dit project.


"De BergHOFF GiftBox was een schot in de roos. Dankzij de QR-code op het gepersonaliseerde TRIXXO-mes kwam onze boodschap nog meer tot leven."

TRIXXO CEO over de perfecte eindejaarsgeschenken voor bedrijven - Ontdek hoe BergHOFF Belgium hielp bij het creëren van gepersonaliseerde en memorabele geschenken met de BergHOFF GiftBox, inclusief QR-code en TRIXXO-messen.

Luc Jeurissen

CEO

Verpakking als boodschapper

Bij BergHOFF Belgium begrijpen we dat een geschenk niet alleen indruk moet maken met wat erin zit, maar ook met de manier waarop het gepresenteerd wordt. Daarom besloten we om de verpakking van de GiftBox te gebruiken als medium voor een speciale boodschap aan de medewerkers van TRIXXO.


Op de buitenkant van de GiftBox werd de boodschap 'TRIXXO says THANXX' in grote letters geplaatst, als een symbolisch gebaar van dankbaarheid. Bij het openen van de GiftBox werd de ontvanger begroet met een persoonlijke boodschap aan de binnenkant van het deksel: 'THANXX om altijd klaar te staan voor anderen.' Deze boodschap benadrukt niet alleen het belang van de inzet van de medewerkers, maar geeft ook het gevoel van waardering voor hun harde werk.


Maar we wilden nog verder gaan. Aan de GiftBox voegden we een QR-code toe die leidde naar een speciale landingspagina. Op deze pagina was een video te zien, waarin TRIXXO haar waardering uitsprak voor de inzet van de medewerkers gedurende het afgelopen jaar. 


BergHOFF Belgium's gepersonaliseerde GiftBox voor TRIXXO - Ontdek hoe wij meer doen dan alleen een geschenk geven. Lees hoe onze verpakking een medium werd voor een symbolische boodschap van dankbaarheid, een persoonlijke boodschap en een QR-code die leidt naar een speciale landingspagina met een waarderingsvideo voor medewerkers. Perfect voor incentives, relatieschenken, kerstpakketten en eindejaarsgeschenken voor bedrijven.
Duurzaamheid en geschenken gaan hand in hand met BergHOFF Belgium's GiftBox voor TRIXXO. Ontdek hoe onze Second Life verpakking, ontworpen om te worden hergebruikt als receptendoos, bijdraagt aan de circulaire economie en de duurzaamheid van het geschenk vergroot. Perfect voor duurzame incentives, relatieschenken, kerstpakketten en eindejaarsgeschenken voor bedrijven.

Duurzame oplossing:
Second Life verpakking

Bij BergHOFF Belgium dragen we duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom wilden we ervoor zorgen dat de GiftBox na de overhandiging aan de medewerkers van TRIXXO niet bij het afval zou belanden. We besloten om van de GiftBox een Second Life verpakking te maken, zodat deze een tweede leven zou krijgen.


Om dit mogelijk te maken, hebben we de GiftBox zo ontworpen dat deze kan worden gebruikt als receptendoos. Zo kan de ontvanger de verpakking opnieuw gebruiken voor een ander doel, wat de duurzaamheid van de verpakking bevordert en bijdraagt aan de circulaire economie.


Om de ontvanger op weg te helpen, hebben we een uitneembaar recept toegevoegd aan de GiftBox, dat volledig is uitgewerkt in de huisstijl van TRIXXO. Op deze manier wilden we de ontvanger inspireren om de verpakking opnieuw te gebruiken en zo de duurzaamheid van het geschenk te vergroten.