Gratis geschenk v.a. €30 en gratis levering v.a. €50 in Benelux!
  • MENU
  • Inloggen
  • MIJN WINKELMANDJE    0
  • NL NL
    • NL NL
    • FR FR
SPAR en BergHOFF bundelen krachten in een duurzame spaaractie, gericht op het verminderen van voedselverspilling en verpakkingsmateriaal, waarbij klanten kunnen profiteren van aantrekkelijke kortingen op milieuvriendelijke BergHOFF LEO-producten gemaakt van gerecycleerde materialen.

Case Study: SPAR - SPAREN OM TE BEWAREN

Wie is SPAR en Lambrechts?

SPAR is een internationale foodretailer met ongeveer 12.500 winkels in 44 landen, wat het tot een van de grootste supermarktketens ter wereld maakt. In Vlaanderen bevinden zich circa 40 buurtsupermarkten onder de SPAR-vlag, met een oppervlakte van 300 tot 400 m², en daarnaast zijn er talrijke SPAR Express winkels, de buurtsuperettes met een extra aanbod. De Belgische SPAR winkels vallen onder de verantwoordelijkheid van Lambrechts, dat sinds 1985 optreedt als Belgische licentiehouder van SPAR.


Lambrechts, gevestigd in Tongeren, is een zelfstandige distributiecentrale die zich richt op het zijn van de beste partner voor ongeveer 300 professionele uitbaters van superettes en buurtsupermarkten in België, waaronder 100 van het merk SPAR.


Met een team van 180 medewerkers fungeert Lambrechts voor de aangesloten winkeliers niet enkel als leverancier, maar ook als partner op het gebied van marketing, sales en ontwikkeling, met als doel het optimaliseren van hun foodretailactiviteiten.

SPAR en Lambrechts voeren een duurzame spaaractie uit in samenwerking met BergHOFF, gericht op het verminderen van voedselverspilling en het bevorderen van milieuvriendelijke consumptie.
SPAR en BergHOFF Belgium lanceren 'Sparen om te bewaren' spaaractie, gericht op bewustwording rond voedselverspilling en het bevorderen van duurzaamheid en klantenloyaliteit.

The Case

Om hun trouwe klanten te belonen, was SPAR op zoek naar een geschikte partner voor een spaaractie die zowel aantrekkelijk als duurzaam zou zijn. Zo ontstond de samenwerking met BergHOFF Belgium en werd het concept 'Sparen om te bewaren' gecreëerd.


Het 'Sparen om te bewaren'-concept is niet alleen een traditionele spaaractie, maar ook een initiatief dat klanten aanspoort om bewust met voedsel en verpakkingen om te gaan. Door het sparen voor BergHOFF bewaardozen, kunnen klanten op een praktische manier voedselverspilling tegengaan en bijdragen aan een duurzamere levensstijl.


Deze spaaractie benadrukt de gedeelde waarden van SPAR en BergHOFF Belgium op het gebied van duurzaamheid en kwaliteit. Het biedt klanten de mogelijkheid om kwalitatieve BergHOFF producten te verkrijgen, terwijl het tegelijkertijd hun loyaliteit aan de SPAR-winkels versterkt.


I'M RECYCLED

De spaaractie legt een duidelijke focus op duurzaamheid en milieubewuste consumptie, wat zowel voor SPAR als BergHOFF een belangrijk aandachtspunt is. Door de actie worden klanten gestimuleerd om voedselverspilling tegen te gaan en het gebruik van verpakkingsmaterialen te minimaliseren, wat bijdraagt aan een groenere levensstijl.


Bovendien zijn enkele producten uit de BergHOFF LEO-collectie, die deel uitmaken van deze spaaractie, vervaardigd uit gerecycleerde materialen en voorzien van het 'I'M RECYCLED' label. Dit onderstreept de gezamenlijke toewijding van SPAR en BergHOFF aan een verantwoordelijke en duurzame levenswijze en laat zien hoe beide bedrijven zich inzetten voor een betere toekomst voor mens en milieu.


Deze gecombineerde inspanningen resulteren in een spaaractie die niet alleen financieel aantrekkelijk is voor klanten, maar ook een belangrijke bijdrage levert aan bewustwording en gedragsverandering op het gebied van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.Duurzame spaaractie van SPAR en BergHOFF met focus op milieubewuste consumptie, voedselverspilling en gerecycleerde LEO-collectie producten voor een verantwoordelijke en groene levensstijl.